Survivor Hakan sakatlandı! Survivor Hakan Hatipoğlu Survivor'a devam edebilecek mi?

Survivor Hakan sakatlandı! Survivor Hakan Hatipoğlu Survivor'a devam edebilecek mi?

Survivor Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı olarak biliniyor. Herkes 7'den 70'e Survivor 2018 yayınlandığı akşamlar da büyük bir dikkatle izliyorlar. Survivor oyuncuları da bu ilginin bir sebebi olarak bulunuyor. Survivor Hakan da bu dikkat çeken isimlerden birisi. Herkesin büyük ilgisini çeken Survivor Hakan geçen bölümlerde sakatlandı. Peki Survivor Hakan Hatipoğlu Survivor'a devam edebilecek mi? Tüm detaylar ve bilgiler haberimizde.

Survivor Hakan geçtiğimiz günlerde çok ciddi bir sakatlık yaşadı. Bütün takım arkadaşları da dahil All Star takımı da Hakan'ı bu sakatlığında yalnız bırakmadı. Ambülans ile hastaneye kaldırılan Hakan Hatipoğlu durumu hakkında Acun Ilıcalı henüz bilgi vermedi. Survivor Hakan Survivor'a devam edebilecek mi en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Oyun sırasında büyük hızla ipe kafasını geçiren  Hakan Hatipoğlu oyun yerine gelen ambülansla hastaneye kaldırıldı. Büyük bir sakatlığı atlatan Survivor Hakan bir kaç gündür takım arkadaşlarını da yalnız bırakmak zorunda kaldı. Hakanın da olmaması ile büyük çöküş yaşayan takım toparlanabilecek mi merak konusu olurken Survivor Hakan'ın sağlık durumu da merak edilenler arasında yer alıyor. 

18-02/18/hakanhatipoglu.jpg

Hakan ile Nihat'ın mücadelesinde Hakan talihsiz bir kaza yaşadı. Parkurda talihsiz bir kaza yaşayan Hakan tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Gözü şişen ve boynu zedelenen Hakan'ın tedavisine devam ediliyor. Doktor Metin Kuş ise bedensel olarak ciddi bir sakatlığının olmadığını Hakan'a söyledi. Sakatlığı çok ciddi boyutta olmayan Hakan bir süre oyunlardan uzak kalacak.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN