Suudi Arabistan'da Amerikan Güreşi yapıldı

Suudi Arabistan'da Amerikan Güreşi yapıldı

Beyaz Saray'daki Trump-Selman görüşmesinin ardından Suudi Arabistan'da başlayan kültürel değişimde bir ilke daha imza atıldı.

Suudi Arabistan, veliaht prens Muhammed bin Selman'ın 'Ilımlı İslam' ifadesinin ardından modern ülke adı altında kültür değişikliğine gitmeye devam ediyor. 35 yıllık sinema yasağını kaldırdıktan sonra ihaleyi Amerikalılara veren Salman, Amerikan Güreşi de düzenledi.

DEVLET TELEVİZYONU DA YAYINLADI

WWE'nin Suudi Arabistan'ın başkenti Cidde'deki Kral Abdullah Spor Kompleksi'nde düzenlediği müsabakada Triple H ile John Cena karşı karşıya geldi.

Tribünde binlerce seyircinin ilgi gösterdiği mücadele, devlete ait spor kanalında da gösterime girdi. Sadece bununla da kalınmazken ülkedeki yerel birçok spor kanalında izleyicilere aktarıldı.

2010'dan sonra ilk kez karşılayan Triple H ile John Cena maçını Cena kazandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN