Suudi Prens Bandar bin Khalit bin Abdulaziz intihar etti

Suudi Prens Bandar bin Khalit bin Abdulaziz intihar etti

Suudi Prens Bandar bin Halid bin Abdulaziz'in, Londra Uluslararası Havalimanı'nda balkondan atlayarak intihar etti. Hayatını kaybeden Prens'in sınır dışı edildiği öğrenildi. Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Salman'ın 90 milyar dolarlık ticaret anlaşmasının imzalandığı İngiltere ziyaretinin ardından Bandar için sınır dışı kararı alınması dikkat çekti.

Dış basında yer alan haberlere göre, İngiliz yetkililer tarafından sınırdışı edilmek istenen Suudi Prens, Bandar bin Halid bin Abdulziz, Londra Uluslararası Havalimanı’nda balkondan atlayarak intihar etti.

12 Mart’ta yaşandığı öğrenilen intihar Suudi yetkililer tarafından da doğrulandı. Ancak Suudi yetkililer olayla ilgili detay vermekten kaçındı.

18-03/15/prens.jpg

SUUDİ YETKİLİLERDEN ÜLKEYE DÖNME ÇAĞRISI ALMIŞ

Prensin daha önce Suudi yetkililer tarafından ülkeye dönme çağrısı aldığı ancak reddettiği ifade ediliyor. Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Salman'ın İngiltere ziyaretinin ardından Bandar için sınır dışı kararı verilmesi dikkat çekti. MBS, geçen hafta İngiltere ile 90 milyar dolarlık bir ticaret anlaşması yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN