Taliban militanları kaçırdıkları otobüste 16 yolcuyu öldürdü

Taliban militanları kaçırdıkları otobüste 16 yolcuyu öldürdü

Afganistan'da Taliban militanları kaçırdıkları 185 otobüs yolcusundan en az 16 yolcuyu öldürdü.

Afganistan’da Taliban militanları 185 otobüs yolcusunu kaçırdı. Yolcuların büyük bir çoğunluğunu serbest bırakan Taliban militanları, en az 16 yolcuyu da öldürdü.

Afganistanlı yetkililer, Taliban militanlarının sabahın erkan saatlerinde Kunduz eyaleti yakınlarında yaklaşık 200 yolcuyu kaçırdığını, daha sonra ise kaçırdıkları yolcuların büyük bir çoğunluğunu serbest bıraktığını duyurdu.

30 YOLCU REHİN

En az 3 otobüs ve 3 kamyonun militanlar tarafından durdurularak yolcuların kaçırıldığını söyleyen yetkililer, militanların en az 16 yolcuyu da öldürdüğünü belirtti. Kunduz eyalet polis sözcüsü Heyratullah Akbari, en az 185 kişinin kaçırıldığını belirterek, Taliban’ın 150 kadar yolcuyu serbest bıraktığını duyurdu. Kunduz Eyaleti Sözcüsü Seyid Mahmud Danis, militanların en az 16 yolcuyu öldürdüğünü ve en az 30 yolcuyu ise rehin tuttuğunu kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN