Tarihi golün sahibi Hakan Çalhanoğlu konuştu

Tarihi golün sahibi Hakan Çalhanoğlu konuştu

A Milli Takım’ın İngiltere’ye 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından tek golümüzü atan Hakan Çalhanoğlu açıklamalarda bulundu. Hakan Çalhanoğlu ilk golü attığım ve tarihe geçtiğim için mutluyum dedi.

A Milli Takım’ın İngiltere’ye tarihteki ilk golünü atan Hakan Çalhanoğlu maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Hakan Çalhanoğlu, “Bence bugün iyi bir performans gösterdik, aylardır iyi hazırlanıyoruz. Bugünkü maç güzel provaydı, kazanabilirdik. İyi fırsatlar bulduk ama değerlendiremedik. İngiltere’ye gol attığım ve tarihe geçtiğim için mutluyum” dedi.

16-05/22/resimid_3176652.jpg

EURO 2016 ile ilgili görüşlerini de belirten Hakan Çalhanoğlu, “EURO 2016 öncesi bugünkü maç bizim için iyi bir provaydı. İnşallah turnuvaya iyi bir başlangıç yapacağız. Aylardır Fatih hocamız bizi iyi hazırlıyor. EURO 2016’da ilk maçı yenersek, turnuvada ilerleyeceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN