Taşerona kadro için heyecanlandıran açıklama

Taşerona kadro için heyecanlandıran açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşerona kadroda son durumla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Daha önce Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Taşeron olarak çalışan emekçi kardeşlerimizle ilgili çalışmamız Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, Başbakanımızın koordinasyonunda son aşamaya geldi. İnşallah bir hafta içerisinde TBMM'ye göndereceğiz.' ifadelerini kullanan Sarıeroğlu, sona gelindiğini söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Taşeron konusunda çok az zaman kaldı, Maliye Bakanlığıyla çok samimi bir çalışma yapıldı. Bizim içimize sindi. Yakın zamanda Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız açıklayacaktır" dedi.

"BU HAFTA BİTİYOR" 

Öte yandan Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma günü yaptığı açıklamada, "Taşeron işi inşallah bu hafta içinde bitiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından düzenlenen toplu açılış töreninde bir vatandaşın "Taşeron ne olacak Sayın Cumhurbaşkanım" diye bağırması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu işte taşeron olmaz. Ama taşeron işi inşallah bu hafta içinde bitiyor" diye cevap verdi.

Sarıeroğlu, "İŞKUR'dan kendi işini kurmak isteyenler için hibe desteğinde son gün 11 Aralık" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN