Terör örgütü PKK'ya ağır darbe: 69 terörist etkisiz

Terör örgütü PKK'ya ağır darbe: 69 terörist etkisiz

İçişleri Bakanlığı, son bir haftada ülke genelindeki operasyonlarda 47'si ölü, 15'i teslim olan, 7'si sağ yakalanan olmak üzere 69 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı, son bir haftada düzenlenen operasyonların bilançosunu açıkladı.

69 TERÖRİST ETKİSİZ

Açıklamaya göre, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando Birlikleri, Polis Özel Harekat (PÖH) ile iç güvenlik operasyonları çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Hava ve Kara unsurlarınca bin 124 operasyonun gerçekleştirildiği, örgüte yardım ve yataklık iddiası ile 555 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Son bir haftada ülke genelindeki operasyonlarda 47'si ölü, 15'i teslim olan, 7'si sağ yakalanan olmak üzere 69 teröristin etkisiz hale getirildi.

DEAŞ terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 96 kişi, FETÖ/ PDY ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 520 kişi, sol terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 11 kişi gözaltına alındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN