THY kabin memuru Eda Özdemir New York’ta otel odasında ölü bulundu

THY kabin memuru Eda Özdemir New York’ta otel odasında ölü bulundu

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, kabin memuru olarak çalışan Eda Özdemir, ABD'nin New York kentinde kaldığı otel odasında ölü olarak bulundu. Aynı otelde THY şefi Cumhur Özmen de intihar etmişti.

Türk Hava Yolları’nda (THY) kabin memuru olarak çalışan Eda Özdemir, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York kentinde kaldığı otel odasında ölü olarak bulundu. Geçtiğimiz Nisan ayında da aynı otelde yatı sefer görevi için kalan Turkish Do&Co şirketinde uçan şef Cumhur Özmen de intihar ederek yaşamına son vermişti.

POLİS İNCELEME BAŞLATTI

Edinilen bilgilere göre THY’nin İstanbul-New York seferi için ABD’de bulunan kabin memuru Eda Özdemir, New York’ta kaldığı otel odasında ölü bulundu. Özdemir’e ulaşamayan ekip arkadaşları kaldığı odaya gittiğinde cansız bedenine ulaştı. Olay yerine gelen Amerikalı polisler inceleme başlattı.

ODANIN BANYOSUNDA İNTİHAR ETMİŞTİ

Kabin Memuru Eda Özdemir'in New York Marriot Long Island Oteli'ndeki odasında ölü bulunması olayının bir benzeri geçtiğimiz Nisan ayında aynı otelde yaşanmıştı. Dönüş seferi için otelden alınma saati gelmesine rağmen aşağıya inmeyen Turkish Do&Co şirketinde uçan şef Cumhur Özmen'in odasına kabin amiri ve sorumlu kaptan pilot gitmiş ancak kapıyı açan olmamıştı. Kapıyı çalan ekip cevap alamayınca resepsiyona haber vermiş Özmen'in banyoda asılı cesediyle karşılaşmıştı. Özmen'in intihar ettiği anlaşılmıştı.

THY: DETAYLI BİLGİ MEVCUT DEĞİL

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada “Kabin memuru E.Ö. yatı seferi için bulunduğu New York’ta otel odasında ölü olarak bulundu. Konuyla ilgili henüz detaylı bilgi mevcut değildir. Cenazesi şu anda New York’ta yapılacak otopsi sonrası detaylı bilgi belli olacak. E.Ö. 31 yaşında, 8 yıldır kabin memuru olarak görev yapıyordu” denildi.

Yapılan incelemelerin ardından Eda Özdemir’in cenazesi Türkiye’ye gönderilecek.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN