THY'nin Şarm el Şeyh seferleri yılbaşına kadar iptal

THY'nin Şarm el Şeyh seferleri yılbaşına kadar iptal

Mısır’da Sharm El Sheikh’ten (Şarm el Şeyh) kalkan Rus Metrojet Havayolları uçağının düşürülmesi sonrası güvenlik nedeniyle THY tarafından daha once iki kez iptal edilen seferler, bir kez daha yeni yılın ilk gününe kadar iptal edildi.

Türk Hava Yolları Rus Metrojet Havayolları'nın Şarm El Şeyh-St.Petersburg uçağının IŞİD tarafından düşürülmesinin ardından iki kez iptal ettiği Şarm el Şeyh seferlerini yılbaşına kadar iptal etti.

Sharm El Sheikh'teki yolcular için planlama yapılıyor

THY’nin resmi internet sitesinde “ Sharm El Sheikh yolcularımızın dikkatine” başlığı ile yapılan açıklamada “Sharm El Sheikh meydanındaki güvenlik problemi nedeniyle 01 Ocak 2016 tarihine kadar seferlerimiz karşılıklı olarak iptal edilmiştir. Mevcut durumda Sharm El Sheikh'te bulunan yolcularımızın tahliyesi için planlamayla ilgili çalışmalar yapılmakta olup, kesinleştiği takdirde paylaşılacaktır” denildi.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN