Timsah Arena’da iki ilk yaşandı

Timsah Arena’da iki ilk yaşandı

Beşiktaş, geçen yıl hizmete giren ve halk arenasında ‘Timsah Arena’ olarak anılan statta ilk maçına çıktı. Siyah-Beyazlı taraftarlar da tam 13 sezon sonra Bursa deplasmanında takımına destek verdi.

Açılışı geçen yıl yapılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı (Timsah Arena), Beşiktaş’ı ilk kez ağırladı. Siyah-Beyazlı futbolseverler de 13 sezon sonra Bursa’da tribünlerde yer aldı. 2 bin 50 Beşiktaşlı, yoğun önlemler altında toplu halde stada getirildi. Siyah-Beyazlılar, dün akşamdan önce son olarak 2003-04 sezonunun 19. haftasında Bursa’ya gitmişti. O sezon küme düşen ve 2 sezon bir alt ligde mücadele eden Bursaspor’un taraftarları, ligden düşmenin sorumlusu olarak Beşiktaş’ı görmüştü. İki takım taraftarları arasındaki gerginlik nedeniyle Timsah’ın yeniden Süper Lig’e yükseldiği 2006-07 sezonundan bu yana Beşiktaşlılar Bursa’daki maçlara alınmamıştı. 2010-11’de ise Bursa’da oynanması gereken müsabaka, ev sahibi taraftarların stat dışında çıkardığı olaylar nedeniyle oynanamamış ve TFF Beşiktaş’ı 3-0 hükmen galip ilan etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN