Torununa bakan büyük anne maaşı belli oldu | Son dakika haberleri

Torununa bakan büyük anne maaşı belli oldu | Son dakika haberleri

Bakan Müzezzinoğlu, torununa bakan büyükanne maaşlarıyla ilgili açıklama yaparak, asgari ücretin üçte birinin verileceğini açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu torununa bakan büyükanne maaşlarıyla ilgili açıklama yaparak; "Asgari ücretin üçte biri gibi bir rakamı büyükanneye uygun gördük. Bu bir emek hakkı değildir. Bu bir ödül, ikramiye, destektir" dedi.

17-03/15/buy.jpg


ÇSGB Büyükanne Projesi kapsamında, annenin fiilen çalışıyor olması kaydıyla, 3 yaşını doldurmayan torununa bakan büyükannelere 12 ay süreyle 425 TL karşılıksız maddi destek verilmesiyle ilgili 10 ilde ilk belirlenen 6 bin 500 ailenin isimleri bakanlığın  https://buyukanne.csgb.gov.tr' adresinden bugün saat 11.00 itibariyle sorgulanılabilinecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN