Trabzonspor Yöneticisi Veysel Taşkın, darbecilerle ilgili tartışılan bir tweet attı

Trabzonspor Yöneticisi Veysel Taşkın, darbecilerle ilgili tartışılan bir tweet attı

Darbe girişimi sonrasında darbeci askerlerin 'gavur', eşlerinin ise 'milletin ganimeti' olduğunu söyleyen Trabzonspor Medical Park Yöneticisi Veysel Taşkın, gelen tepkiler üzerine görevini bıraktığını açıkladı.

Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı İkinci Başkanı Veysel Taşkın, çok tartışılan bir tweet atarak, darbeci askerlerin eşlerinin milletin ganimeti olduğunu yönünde bir ifade kullandı.

16-07/16/cihat.jpg 

Taşkın, gelen tepkilerin ardından tweet'ini sildi ve ardından şunları yazdı: "Maksadını aştığını belirttiğim,sildiğim ve özür dilediğim twet için yazmanın anlamı yok... Bir öfke anıdır, o kadar. TS Basketbol görevi mi an itibari ile bırakıyorum. Tek düşüncem kulübün zarar görmemesidir. Lakin darbe,darbedir. Avukatım da not alıyor tabi."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN