Trump ile TIME dergisi arasında 'Yılın Kişisi' polemiği

Trump ile TIME dergisi arasında 'Yılın Kişisi' polemiği

Dünyaca ünlü Time dergisi ile Amerika Başkanı Donald Trump arasında 'Yılın Kişisi' polemiği yaşandı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın, dünyaca ünlü TIME dergisinin düzenlediği "Yılın Kişisi" oylamasıyla ilgili attığı tweete, dergiden yanıt geldi, karşılıklı polemik yaşandı.

17-11/25/dmdmdm.jpg

Cuma gecesi Trump'ın Twitter'dan paylaştığı "TIME dergisi arayarak, geçen yıl olduğu gibi 'MUHTEMELEN' bir kez daha 'Yılın İnsanı' seçileceğimi söyledi, ancak röportaj ve fotoğraf çekimini kabul etmem gerekiyordu. Onlara 'Muhtemelen' yeterince iyi olmadığını söyledim ve geri çevirdim. Yine de teşekkürler!" ifadelerini kullandı.

17-11/25/donald.jpg

TIME dergisinden Trump'a yanıt gecikmedi. Dergi, Twitter üzerinden verdiği cevapta, "Başkan 'Yılın İnsanı'nı nasıl seçtiğimiz hakkında yanılıyor. TIME, 6 Aralık'ta yayınlanacak seçimimiz hakkında yorum yapmaz" ifadelerini kullandı.

17-11/25/time.jpg

Trump ile TIME arasında yaşanan polemik sosyal medyada hakkında en çok yorum yapılan konulardan biri oldu.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN