Trump’ın kızı futbolcuyu aziz sandı

Trump’ın kızı futbolcuyu aziz sandı

ABD Başkanı Donald Trump ve ailesinin gaflarına bir yenisi de İtalya’da eklendi. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre, eşi ve Trump’ın başdanışmanı Jared Kushner’la başkent Roma’daki bir restoranda yemek yiyen Ivanka Trump’ın dikkatini, duvarda asılı olan bir fotoğraf çekti.

 Restoran sahibi Luigina Pantalone, Trump’ın burada gördüğü futbolcuyu Katolik bir aziz sanarak “Kim bu aziz?” diye sorduğunu söyledi. Ancak fotoğrafdtaki kişi bir aziz değil, İtalya’nın önemli futbol kulüplerinden Lazio’nun efsanevi oyuncusu Giorgio Chinaglia’ydı. Pantalone, Ivanka’ya “O bir aziz değil, Lazio’nun büyük şampiyonuydu” diye yanıt verdiğini aktardı.

Öte yandan, ABD’de Trump yönetiminin Rusya bağlantılarına ilişkin krizde yeni bir gelişme yaşandı. Washington Post gazetesi, Trump’ın başdanışmanı Jared Kushner’ın, Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından yürütülen soruşturmanın merkezindeki isim olduğunu öne sürdü. Gazetenin FBI kaynaklarına dayandırdığı haberde, Kushner’ın seçim sürecinde Rusya’nın ABD Büyükelçi Sergey Kislyak’la yaptığı görüşmelerin incelendiği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN