Trump'tan sosyal medya açıklaması: Ben modern başkanım

Trump'tan sosyal medya açıklaması: Ben modern başkanım

Geçtiğimiz günlerde MSNBC sunucularını hedef alan sözleriyle tartışma yaratan Donald Trump, kendini savundu. Trump, " "Benim sosyal medyayı kullanışım alışıldık Başkan tipine uygun değil, modern zaman Başkan tipine uygun" dedi

Geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla ABD'de büyük tepki toplamıştı.  

MSNBC'de yayınlanan Morning Joe isimli sabah programında, Mika Brzezinski'nin kendisini eleştirmesine tepki gösteren Trump, deneyimli sunucu için "IQ’su düşük kaçık Mika" ifadelerini kullandı. Trump, ayrıca programın bir diğer sunucusu olan Joe Scarborough için "psikopat Joe" ifadelerini kullanmıştı.

Büyük tepki çeken ifadelerinden sonra Trump, Twitter hesabı üzerinden tartışmalara yine kendine özgü tarzıyla cevap verdi. "Benim sosyal medyayı kullanışım alışıldık Başkan tipine uygun değil… Modern zaman Başkan tipine uygun" şeklinde konuşan ABD Başkanı sosyal medya hesabıyla ilgili de insanların "yalancı" olarak ifade ettiği bir kısım medya kuruluşlarını aşarak kendisine direkt olarak temas kurma fırsatı verdiğini söyledi. 

34 MİLYON TAKİPÇİSİ BULUNUYOR

ABD Başkanlık seçimlerini röportajlar, mitingler ve sosyal medya sayesinde kazandığının altını çizen Trump'ın Twitter hesabında yaklaşık 34 milyon takipçisi bulunuyor.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN