TSK: PKK hedefleri vuruldu, 4 terörist etkisiz hale getirildi

TSK: PKK hedefleri vuruldu, 4 terörist etkisiz hale getirildi

TSK tarafından yapılan açıklamada Hakkari ve Kuzey Irak'taki PKK hedeflerinin havadan bombalandığı ve 4 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Hakkari ve Kuzey Irak'taki PKK hedeflerine hava harekatı düzenlendi. TSK'dan yapılan açıklamaya göre, sığınaklar imha edildi 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile Hakkari kırsalına dün saat 12.00, 18.00, 20.00 ve 22.00 sularında olmak üzere 4, Kuzey Irak'taki Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerine 18.00 - 20.00 sularında olmak üzere 2 hava harekatı düzenlendi. Tespit edilen hedefler (sığınak, barınma yeri ve silah mevziileri) ateş altına alınarak imha edildi. Kuzey Irak'a yapılan hava harekatında ilk tespitlere göre imha edilen sığınak ve silah mevzileri yanında bulunan 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Görevlerini tamamlayan savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndüğü belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN