Türk rockının geçit töreni bu kez Ankara'da

Türk rockının geçit töreni bu kez Ankara'da

Türk rock müziğine birçok önemli grup kazandıran Ankara bu kez 2 ayrı sahnede 48 değerli sanatçıya ev sahipliği yapacak. 12-13-14-15 Ekim tarihlerinde ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Tesisleri’nde Umut Kuzey'in öncülüğünde gerçekleşecek olan Milyonfest Ankara 4 gün boyunca müzikseverlere yüzde yüz müzik ve eğlence garantisi veriyor.

Başta kamplı festival kültürünün lokomotifi Zeytinli Rock Festivali olmak üzere bu yıl Kuşadası Gençlik Festivali, Çukurova Rock Festivali, Samsun Gençlik Festivali ve Milyonfest Erdemli ile onbinlerce müzikseveri Türk rock müziğinin yıldızları ile buluşturan Milyon Yapım'dan sürpriz bir festival daha geliyor. Adana, Samsun, Kuşadası, Zeytinli ve Mersin Erdemli'den sonraki bu yılki yeni durağımız Ankara... Milyonfest Ankara ile 12-15 Ekim tarihlerinde ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Tesisleri,  4 gün boyunca büyük bir rock müzik şölenine ev sahipliği yapacak. Şebnem Ferah’tan Manga’ya; Teoman’dan Athena’ya; Selda Bağcan'dan Mor ve Ötesi'ne yıldızlar karması rock müzik severlere unutulmaz bir festival deneyimi yaşatacak.

 ANKARA KÖKENLİ GRUPLAR KENDİ EVLERİNDE SAHNEDE...

Müzik kariyerlerine Ankara'dan başlayarak başarılarıyla tüm Türkiye'de ses getiren Zakkum, Seksendört, Pamela, Özge Fışkın, Ezhel ve Senforock'un da aralarında bulunduğu 17 Ankara kökenli sanatçı kendi evlerinde başkentlilere gerçek bir rock şöleni yaşatacak.

CANLI YAYINDAN İZLEME İMKANI DA VAR

12-13-14-15 Ekim tarihlerinde ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Tesisleri’nde %100 müzik ve eğlence ile gerçekleşecek. Milyonfest Ankara, Kral Pop Tv ve Milyon Tv medya sponsorlukları ile Redbull'un katkılarıyla düzenlenecek. Festival boyunca Kral Pop Tv ile Milyon Tv ekranlarından ve milyon TV internet adresi üzerinden yapılacak canlı yayınlarla festival coşkusu tüm ülkeye yayılacak.

İŞTE PROGRAM:

12 EKİM PERŞEMBE

MOR VE ÖTESİ

MABEL MATİZ

ADAMLAR

DENİZ TEKİN

YÖKŞ

EZGİ AKTAN

EMRE AYDIN

ZAKKUM

GEVENDE

PERA

EZHEL

LARA Dİ LARA

13 EKİM CUMA

TEOMAN

SEKSENDÖRT

UMUT KUZEY

NİYAZİ KOYUNCU

TNK

VOKALEMUN

MANGA

PİNHANİ

PAMELA

MEHMET GÜRELİ

ÖZGE FIŞKIN

UTEPILS

 14 EKİM CUMARTESİ

ŞEBNEM FERAH

KURBAN

OGÜN SANLISOY

KURTALAN EKSPRES

BLACK TOOTH

THE MADCAP

SELDA BAĞCAN&BOOM PAM

CEM ADRIAN

FLÖRT

HÜSNÜ ARKAN

ÇAMUR

DİLHAN ŞEŞEN

15 EKİM PAZAR

ATHENA

PİLLİ BEBEK

SENFOROCK

MURAT İLKAN&METİN TÜRKCAN

NADAS

DÖRT

HAYKO CEPKİN

MOĞOLLAR

İSKENDER PAYDAŞ

METROPOLİS

GÖKCAN SANLIMAN

SET

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN