Türk Telekom Arena Stadyumu'nun arkasındaki ormana domuz sürüsü indi

Türk Telekom Arena Stadyumu'nun arkasındaki ormana domuz sürüsü indi

İstanbul'da dün öğle saatlerinde şiddetli yağmur yağmasından sonra, Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena Stadyumu arkasındaki ormanlık alana domuz sürüsü indi. Vatandaşlar cep telefonuyla domuzları görüntüledi.

Sürüyü stadyumun arkasında bulunan sitedeki evinin balkonundan cep telefonuyla görüntüleyen bir vatandaş, bu anları sosyal medyada paylaştı. Vatandaş çekimi yaparken, "20-30 tane var. Bunlar insanı ezip geçerler. İnanılmaz ya. Büyük bir sürü geçti. Bu İstanbul'da görülebilecek çok nadir manzaralardan birisi" dedi.

17-05/07/dom1.jpg

Çok sayıda yavruları olan domuz sürüsü bir site sakini tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde domuz sürüsünün ormanda ilerlediği görülüyor. Yavrularıyla birlikte bir süre ormanda ilerleyen sürü daha sonra gözden kayboluyor.

17-05/07/dom2.jpg

17-05/07/dom3.jpg

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN