Türk Telekom'dan stad açıkması: Fikir birliğimiz var, çalışmalara başladık

Türk Telekom'dan stad açıkması: Fikir birliğimiz var, çalışmalara başladık

Türk Telekom CEO'su Paul Doany, Galatasaray'ın 'stat ismini Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yapıyoruz' açıklaması için "Galatasaray ile fikirbirliğimiz var, çalışmalara başladık" dedi.

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Alper Narman'ın yönetim kurulunun toplantası ardından Hürriyet'e yaptığı açıklamada "Pazartesi gününden itibaren stadyumumuzun adı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu olacak” dedi. Bu açıklamaya Tük Telekom'dan ilk açıklama geldi. 

ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

Türk Telekom CEO'su Paul Doany Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Cumhurbaşkanımızın "Arena" isminin değişmesi konusunda çağrısını destekliyoruz. Türk Telekom Arena'nın isminin Türk Telekom Stadyumu olarak değişmesi için Galatasaray ile fikirbirliğimiz var, çalışmalara başladık."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN