Türkiye'nin gururu Beşiktaş

Türkiye'nin gururu Beşiktaş

Kara Kartal’ın Avrupa’daki başarısıyla tüm ülkenin gururu haline geldiğini ifade eden başkan Fikret Orman, “Beşiktaş, hem Türkiye’nin aydınlık yüzüdür hem de en önemli vitrin kulübüdür” yorumunu yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, camiaya seslendiği kulüp dergisinin kasım sayısında yer alan başyazısında, Avrupa kupalarında elde edilen başarılara dikkat çekti. Siyah-Beyazlı ekibin yüz güldüren sonuçlara imza attığına dikkat çeken Orman, “Şampiyonlar Ligi’nde ilk üç maçını kazanan ilk Türk takımı olma unvanını alan futbol takımını tebrik ediyorum. Futbol takımımız, Avrupa’da önemli başarılara imza atarak, sadece Beşiktaşlıların değil, tüm Türkiye’nin gururu oldu. Porto’yu, Leipzig’i ve Monaco’yu yenerek, gruptaki rakiplerimizin toplamından daha çok puan topladık. Beşiktaş, hem Türkiye’nin aydınlık yüzüdür hem de Türkiye’nin en önemli vitrin kulübüdür. Önümüzde duran en önemli hedefin; Beşiktaşımızı global bir marka haline getirmek olduğunu sık sık dile getiriyorum” ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLARI UNUTMADI

Orman’ın başyazısı şöyle devam etti: “Stratejilerimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz, edeceğiz. Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli Takımı’nı da tebrik ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin yetmiş dokuzuncu yılına girerken, Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar birlik ve beraberlik içinde yaşatacağımıza olan inancımızı tüm dünyaya bir kez daha haykırıyoruz.”

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN