UEFA'dan PSG açıklaması | Son dakika haberleri

UEFA'dan PSG açıklaması | Son dakika haberleri

Fransa'da yayınlanan L'Equipe gazetesi UEFA Başkanı Aleksander Ceferin'in finansal fair play'in uygulanması konusunda kararlı olduğunu ve hedefinde PSG'nin yer aldığını iddia ederken, UEFA'dan bu konuyla ilgili açıklama geldi.

Fransız kulübü PSG'yle ilgili UEFA'nın soruşturma başlatmasının ardından kulübün hesapları incelenmeye başlanacak. Gazeteye göre UEFA, PSG'yle ilgili karar verirken ileriye gitmeye kararlı.

Ağustos ayının sonunda 'Ceza vermekten korkmamalıyız' diyen Ceferin kanunun üstünde hiçbir kuruluşun olmadığını söylemişti.

Gazetenin iddiasına göre Ceferin, Avrupa Kulüpleri Birliği üyeleriyle yaptığı konuşmada 'Michael Platini kadar popüler olmak istersem PSG'yi Avrupa kupalarından dışlamam gerektiğini biliyorum' dedi.

SORUŞTURMA AÇILMIŞTI

UEFA bir açıklama yaparak Ceferin'in böyle bir konuşma yapmadığını açıkladı.

PSG transfer döneminde 400 milyon euro'yu aşan bir harcama yapmıştı. Bu nedenle UEFA tarafından soruşturma açılmıştı.

BARCELONA'DA TEHDİT ALTINDA

Öte yandan Katalonya'nın bağımsızlık referandumundan evet kararı çıkması durumunda La Liga'dan atılması söz konusu olan Barcelona'nın İspanya'yı temsiliyeti kalmayacağı için Şampiyonlar Ligi'nden de atılması durumu söz konusu.

İki ihtimal de gerçekleşirse Şampiyonlar Ligi'nde PSG ve Barcelona kupa dışına itilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN