Ulusa seslenişte oğlunu azarladı

Ulusa seslenişte oğlunu azarladı

Filipinler liderinden ilginç çıkışlar... Oğlu ile arasındaki ilişkiyi memleket meselesi haline getiren Duterte “Pisliğin teki. Hiç eve gelmiyor” dedi. Oğlu ise sosyal medyadan yanıt verdi: “Strese girme baba. Diğer evdeyim.”

Filipinler’in aykırı lideri Rodrigo Duterte, ilginç açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Duterte, halka hitaben yaptığı konuşmada oğlunu hedefe koydu.

Oğlu Sebastian Baste Duterte’den geçen hafta boyunca haber alamadığını söyleyen Duterte, ‘aşık’ olarak nitelediği oğlunun ailesiyle de ilgilenmediğini söyledi. Duterte birkaç gün önce de “En küçük oğlum bir pislik. Artık eve gelmiyor. Daha önceki iki çocuğumda hiçbir zorluk yaşamamıştım” diye konuşmuştu. Babasının ısrarlı çağrıları üzerine oğul Duterte’den ses geldi. 29 yaşındaki bir sörfçü olan oğul Duterte ise babasına sosyal medya platformu Facebook üzerinden yanıt verdi. Sebastian Baste Duterte, “Günaydın baba.

Strese girme. Ben 1 Şubat’tan beri diğer evde kalıyorum” diye yazdı. Öte yandan Duterte, uyuşturucu ile savaş kampanyasına karşı çıkan Katolik Kilisesi’ni de eleştirdi, halkına “Ben cehenneme gideceğim, siz de gelin” diye seslendi. Duterte, uyuşturucu kullandığından veya sattığından şüphelenilen kişileri infaz ettirmesiyle biliniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN