Ünlü aktör Robert De Niro'ya İtalya'dan göç teklifi geldi

Ünlü aktör Robert De Niro'ya İtalya'dan göç teklifi geldi

ABD'de başkanlık seçimi öncesi seçilmiş Başkan Donald Trump için 'Onu yumruklamak istiyorum' sözleriyle dikkat çeken ünlü aktör Robert De Niro'ya İtalya'dan göç teklifi geldi.

İtalya'nın 3 bin nüfuslu Ferrazzano kasabası belediye başkanı De Niro'ya İtalya'ya göçmesini önerdi.

Büyük büyük dedeleri 1890'da İtalya'nın Ferrazzano kasabasından ABD'ye göçen De Niro'ya seslenen belediye başkanı Antonio Cerio "Onu açık kollarımızla karşılamaya hazırız. Trump hayalkırıklığından sonra, buraya göçmek isterse, hoş karşılanacaktır. Bu bizim için bir onur olur" ifadesini kullandı.

MEVKİYE SAYI DUYMAK ZORUNDAYIM

Hem İtalyan hem de ABD vatandaşlığı bulunan De Niro, seçim günü katıldığı Jimmy Kimmel Show'da şaka yollu olarak, "Muhtemelen oraya göç edeceğim" demişti.

De Niro Trump'ın başkan seçilmesinin ardından söylemini de yumuşatmış, "Başkan olduğu için şimdi yumruk atamam, bu mevkiye saygı duymak zorundayım" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN