Ünlü oyuncu Gizem Karaca İstanbul Sokakları'ndan ayrıldı mı? Gizem Karaca kimdir?

Ünlü oyuncu Gizem Karaca İstanbul Sokakları'ndan ayrıldı mı? Gizem Karaca kimdir?

Show TV ekranlarında yayınlanan İstanbul Sokakları adlı dizinin oyuncusu Gizem Karaca diziden kovulduğu iddia edildi. Peki güzel yıldız gerçekten kovuldu mu? Gizem Karaca kimdir? İşte merak ettikleriniz.

Başrolde yer aldığı 'İstanbul Sokakları'nın çekimlerine geç kaldığı, yorgunluktan işine konsantre olamadığı için sette huzursuzluk çıkardığı belirtilen Gizem Karaca'nın, diziden gönderildiği iddia edildi.

Uçankuş'un iddiasına göre; sürekli sevgilisi Kadir Ekmekçi'nin yanında olmak isteyen Gizem Karaca, en önemli sahnenin çekimine "Hastayım" diye gitmedi. Bunun üzerine dizinin yapımcısı Faruk Turgut, güzel oyuncunun işine son verdi.

GİZEM KARACA KİMDİR?

Gizem Karaca 2 Eylül 1992 yılında İstanbul'da doğdu. Küçükken ailesi Amerika'ya taşındığı için çocukluğu ABD ve Kanada'da geçti. İlkokulu ABD'de, ortaokulu Kanada'da bitiren Karaca lise yıllarında Türkiye'ye döndü. Lise bittikten sonra İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı. Ingilizce ve Fransızca biliyor.

16-07/30/gizem-karaca-diziden-kovuldu-mu-7419257.Jpeg

İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazandıktan sonra zor geçen derslerden kaçmak için güzellik yarışmasına katılmaya karar vermiş, Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. Yarışma bittikten hemen sonra gelen dizi tekliflerini değerlendirmiş, 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide başrol ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. 2012-de Emir'in Yolu isimli ikinci dizisinde de baş rol Güneş Sancaktar'ı oynadı. 13. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldığı için bir süre Amerika'ya gidip New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi alan Gizem Karaca yeni dizisi Benim Hala Umudum Var ile 2013 ün yazında ekranlara dönüş yapmıştır. Güzel oyuncu 2014 yılında Seni Seviyorum Adamım isimli ilk sinema filminde başrol oynadı. Film 21 Kasım'dan itibaren vizyona girdi. Karaca 2014 Haziran ayında Star TV'de yayınlanmaya başlayan Güzel Köylü adlı dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile beraber başrol oynadı. Ancak dizi, 17 Haziran 2015'te sona erdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN