Ünlü sunucu Ece Erken zehirlendi

Ünlü sunucu Ece Erken zehirlendi

Ünlü sunucu Ece Erken, dün akşam bir restoranda yediği etten zehirlendi. Sabah kadar kusan sunucu ertesi gün canlı yayına çıkamadı.

Ece Erken, instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün akşam 21:00'den beri şişkinlik, gaz, sonrasında ishal ve kusma sabah 06:00'ya kadar sürdü. Yine de kanata gelip yayına çıkacaktım ama o kadar halsiz o kadar kötüyüm ki hem size yansıtmamak hem de sizi üzmemek için yayını sunması için Haiit hocamdan rica ettim. Allah raziı kırmadı beni. Hastanedeyim, tek derdim Eymen'e geçmemesi. Salı günü yayında görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Ünlü sunucu, ikinci mesajında ise "Dün sabah kendini iyi hissetmediğini, canlı yayma katılamayacağını duyuran ünlü sunucu, "Besin zehirlenmesiymiş. Dün dışarıda et yedim, ondan diye düşünüyoruz" notunu yazdı. 

17-01/07/ece-erken.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN