Uzman Çavuş Mustafa Dobur'un şehit haberi Kahramanmaraş'a ulaştı | Son dakika haber

Uzman Çavuş Mustafa Dobur'un şehit haberi Kahramanmaraş'a ulaştı | Son dakika haber

PKK'lı teröristlerce bombalı araçla hain saldırı düzenlendi. Başbakan Binali Yıldırım, hain saldırıda 10 asker şehit olduğunu, 8 sivil vatandaşın da hayatını kaybettiğini açıkladı. Şehit askerlerden biride Kahramanmaraşlı 33 yaşındaki Uzman Çavuş Mustafa Dobur'du.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen saldırıya ilişkin son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Durak Jandarma Karakolu kontrol noktasına, PKK’lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan askerlerimizin isimleri belli oldu. Saldırıda Kahramanmaraşlı Mustafa Dobur şehit düşen kahramanlar arasındaydı. Hain saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Dobur'un Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

16-10/09/4703395.jpg

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Dobur'un (33) şehadet haberi, Andırın ilçesi, Darıovası Mahallesi'nde oturan ailesine ulaştı. Acı haberi alan anne Elife ve baba Nuri Dobur ile yakınları gözyaşlarına boğuldu.

4 YAŞINDA KIZI VAR

3'ü kız 9 kardeşi olan şehidin, Hasibe Dobur ile evli ve 4 yaşında Ceylin adında bir kızı olduğu öğrenildi. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Dobur'un cenazesinin Hakkari'de düzenlenecek törenin ardından Andırın'da toprağa verileceği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN