Van der Wiel ve Emenike derbi kadrosuna alınmadı

Van der Wiel ve Emenike derbi kadrosuna alınmadı

Fenerbahçe’nin Hollandalı futbolcusu Gregory van der Wiel ile Nijeryalı golcü Emenike'nin Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesinin maç kadrosunda olmadığı öğrenildi.

Fanatik'in haberine göre, Fenerbahçe’nin Hollandalı futbolcusu Gregory van der Wiel ve Nijeryalı golcüsü Emenike derbide forma giyemeyecek.

TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTILAR

Son haftalarda ilk 11’de şans bulan Hollandalı sağ bek, derbi öncesi yapılan antrenmanlarda adalesindeki sıkıntı nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.

17-04/23/fenerbahce.jpg

Van der Wiel’in büyük ihtimalle derbide forma giymeyeceği ve onun yerine sağ bekte, tıpkı Galatasaray’la bu sezon ilk yarıda oynanan maçta olduğu gibi Şener Özbayraklı’nın sahne alacağı öğrenildi.

Kolu kırılıp sezonu kapatan Fernandao da derbide yok. Aynı zamanda Fenerbahçe'de geleceği belli olmayan Emenike'nin de maç kadrosunda yer almadığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN