Volkan Demirel'den Volkan Babacan'a sürpriz mesaj

Volkan Demirel'den Volkan Babacan'a sürpriz mesaj

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel İstanbul Başakşehir'e 2-1 mağlup oldukları maçın ardından adaşı Volkan Babacan'ın yanına giderek tebrik etti ve Fransa'daki şampiyona için başarılar diledi.

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Sezar'ın hakkını Sezar'a verdi. Başakşehir-Fenerbahçe maçı dramatik olaylara sahne oldu. Fenerbahçe şampiyonluk ümitlerini, çimlere gömerken, Volkan Babacan kalesine Çin Seddi'ni çekti.

Robin van Persie'nin penaltısını kurtardı. Yaptığı 9 kurtarışla da kariyer rekorunu kırıp, bir anlamda Fenerbahçe'nin dördüncü yıldızı takmasının önüne geçti. Babacan'ın kurtarışları, Demirel'in Fransa rezervasyonunun iptali anlamına geliyordu.

16-05/13/1235913_620x410.jpg

Hürriyet'in haberine göre; şampiyon takımın kalecisi olarak bir ihtimal Milli Takım'a seçilme şansı vardı ve Başakşehir maçıyla birlikte o ihtimal de ortadan kalkmıştı.

Fenerbahçe kaptanı, kendi üzüntülerini bir kenara bırakıp, adaşını maç sonu tebrik etti:

"Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi çok istiyordum. Ama performansınla Milli Takım kalesini sen hak ettin. Tebrik ederim. Kale senin. Fransa'da başarılar dilerim. Fransa'da dualarım sen ve diğer arkadaşlarım için olacak."

16-05/13/kalecilerimmm.jpg

Soldan sağa: Volkan Babacan, Volkan Demirel, Recep Biler, Serdar Kulbilge / FOTO: Sosyal Medya

Babacan da "Senden bu sözleri duymak büyük onur" karşılığını verdi. Demirel, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde Babacan'a her konuda yardımcı olmaya çalışırdı. İki Volkan'ın arası o eski günlerden beri çok iyi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN