Yargıtay ve EGM memur alımı başvuruları için tıkla! Son gün 25 Kasım 2016

Yargıtay ve EGM memur alımı başvuruları için tıkla! Son gün 25 Kasım 2016

Yargıtay ve EGM memur alımı başvuruları bugün bitiyor. Yargıtay Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü toplam 119 memur alım yapacak. Yargıtay'a 75 memur ve 20 sözleşmeli personel, EGM'ye 24 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 25 Kasım günü sona eriyor.

Memur olam isteyenler Yargıtay ve EGM personel alımları bitiyor. 119 memur alacak iki kuruma hala başvurularınızı yapabilirsiniz. Yargıtay Başkanlığı 95, Emniyet Genel Müdürlüğü ise 24 memur alacak. Konu hakkında tüm detayları paylaşıyoruz. Yargıtay ve EGM memur alımı başvurularını verdiğimiz linkten yapabilirsiniz. İşte detaylar...

MEMUR OLMAK İÇİN 70 PUAN ŞARTI

Yargıtay Başkanlığı 60 zabıt katibi alımı için 20 lisans, 20 önlisans ve 20 lise mezunu personel alınıyor. Adayların 35 yaşını bitirmemiş olması, KPSS ilgili puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Ayrıca belirtilen öğrenim şartlarına sahip olmak gerekmekte.

Yargıtay Başkanlığı 20 sözleşmeli personel alımı ve 15 hizmetli alımı için de 35 yaşını bitirmemiş olmak gerekiyor. Adayların en az lise mezunu olması ve sözleşmeli personel alımına başvuracak adayların KPSS'den en az 70 puan almış olması belirtilen şartlar arasında yer alıyor.

EGM MEMUR ALIMI BAŞVURSU YAPMA...

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) sözleşmeli personel alımı için adayların hukuk fakültesi mezunu olması, avukatlık ruhsatnamesine sahip olması ve en az 3 yıllık deneyimli olması gerekiyor. Bu ilanda da yaş şartı 35 yaşını bitirmemiş olmak olarak ifade ediliyor.

YARGITAY MEMUR ALIMI GENEL ŞARTLARI

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

YARGITAY MEMUR ALIMI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ...

3. İlk defa Devlet memurluğuna atanacaklar için, başvurunun son günü olan 25/11/2016 tarihi itibariyle 35 yaşını bitirmemiş olmak. (Doğum tarihi 25/11/1981 ve sonrası olanlar)

4. Lisans ve önlisans mezunları için 2016-KPSS’ye girmiş olmak, ortaöğretim mezunları için 2014- KPSS’ye girmiş olmak ve KPSS’den en az 70 puan almış olmak. Lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden 70 ve daha yukarı puan alanlar başvurabilecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN