Yarın hangi illerde okullar tatil? Valilik açıklaması yapıldı mı? 3 Ocak Salı | Son dakika haberleri

Yarın hangi illerde okullar tatil? Valilik açıklaması yapıldı mı? 3 Ocak Salı | Son dakika haberleri

Yarın hangi illerde okullar tatil edildi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, özellikle İç Anadolu ve Doğu bölgelerinde yoğun kar yağışı bekleniyor uyarısı sonrası gözler il valiliklerine çevrildi. 3 Ocak Salı günü hangi illerde kar tatili var? Hava durumu ve kar tatili haberlerinin ayrıntıları ve son dakika gelişmeleri anlık olarak haberimizde.

Yarın kar yağışı etkisini artıracak. Peki, 3 Ocak Salı günü hangi illerde okullar tatil edilecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'da haftasonuna kadar yeniden yoğun kar yağışının başlayacağı haberini verdi. Konya ve Ankara gibi İç Anadolu bölgelerinde kar yağışı etkisini bugün olduğu gibi, yarın da sürdürecek. Yarın hangi illerde okullar tatil sorusunun cevabı ve valilik açıklamalarını anlık olarak haberimizden takip edebilirsiniz.

YARIN HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL? 3 OCAK SALI

Türkiye geneli geçen haftayı sağanak yağmur ve yoğun kar yağılı etkisinde geçirdi. İstanbul yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının yanı sıra elektrik kesintileri ile de zor bir hafta yaşadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 5 günlük hava tahmin raporunda yarın İstanbul ve Marmara bölgesi için çok bulutlu hava durumu gösteriliyor.

17-01/02/ocak.jpg

TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU

3 Ocak Salı günü kar tatili olan iller hangileri? İl valiliklerinden yarınla ilgili kar tatili haberi henüz yapılmadı. Olası kar tatili haberleri ve son dakika gelişmelerini haberimizden görebilirsiniz.

17-01/02/10407514_859949664025695_7794207377391421565_n-1483356797.jpg

Karadeniz, Ege ve Akdeniz kıyılarında yarın parçalı bulutlu ve güneşli hava etkisini sürdürecek. Güneydoğu Anadolu'da sağanak yağışlar görülecekken, İç anadolu ve Doğu Anadolu'da sis ve çok bulutlu havanın etkisi görülecek.

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre; "Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Antalya, Konya, Niğde, Karaman, Diyarbakır ve Mardin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Ülkenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor" ifadeleri yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN