Geç başlangıç

Fenerbahçe için sezon 4. haftada başladı aslında. Eski kadrodan bazı isimlerin gitmesi, yeni transferlerin gelmesi ile kadro ancak kendini buldu. Başkanı yeni, hocası yeni, kadronun yarısı yeni olunca takımın kendine gelmesi de kolay olmuyor. Anlaşılan o ki bu takımın demlenmesi 10. haftayı bulacak.

Konyaspor ligin dişli takımlarından. Üzerine bir de hocası Rıza Çalımbay olunca iki kere düşünülmesi gereken bir ekip. Dün de Fenerbahçe savunmasını zorladılar. Jahovic ve Yatabare’yi kontrol etmek kolay olmadı.

Fenerbahçe, özellikle ileri hatta daha organize göründü. Benzia pas trafiğindeki etkinliği, sürati ve gol bölgesine sızmaları ile haftalar ilerledikçe farkını hissettireceğinin ipuçlarını verdi. Ayew, kanatta etkili bindirmelerle geldiği günden beri en iyi maçını çıkardı. Aatif diğer kanatta ayak uydurabilse gol için Eljif’i beklemeye gerek kalmayabilirdi. Slimani ise çok güçlü bir forvet ve Fernandao çarpı iki. Gerçi çok geniş alanda çok koştuğu için son bölümde güçsüz düşüp net bir pozisyonu harcadı ama takım ileride çoğalmaya başladığında bol gol atacağının işaretlerini verdi.

Mehmet Topal’ın yeni partneri Jailson ön liberoda Mehmet ile iyi bir ikili olacağını gösterdi. Harun ise maçın gizli kahramanıydı. Kritik anlarda önemli kurtarışlarla üç maçlık mağlubiyet serisinin kırılmasında önemli rol oynadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.