Selam Olsun

Esselamu Aleyküm…

Güzel ülkemin güzel insanlarına selam olsun…

İşçimize, çiftçimize, esnafımıza, memurumuza selam olsun…

Ülkemizin geleceği olan gençlerimize selam olsun…

Birliğimiz ve dirliğimiz için gecesini gündüzüne katarak mücadele eden tüm yöneticilerimize selam olsun…

Selam olsun tüm Dünya Müslümanlarına…

Bu “KARAR”da ilk yazım, siz değerli okuyucularımıza ilk merhabam, ilk selamım.

Mustafa Karaalioğlu, İbrahim Kiras, Yusuf Ziya Cömert, Elif Çakır, Hakan Albayrak, Mevlana İdris, Hakan Arslan… gibi birçok üstadın bulunduğu bir mecrada kalem kullanmak ayrı bir şeref ayrı bir onur…

Gençler arkamızdan kendilerini yetiştirsin diyen ve bize böyle bir imkân veren üstadlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Gücümüzün yettiği, dilimizin döndüğü, rabbimin verdiği nefesi alıp verebildiğimiz sürece bu köşeden siz değerli “KARAR” okuyucularına doğru bildiğimizi yazmaya, inandığımızı anlatmaya çalışacağız.

Türkiye ve Dünya gündemini değerlendirmenin yanısıra, 2023 hedeflerinde ülkemizin kalkınmasında başrol oynayacak Anadolu’yu, Anadolu’nun görünmez kahramanları, başarıları ile destanlar yazan, şehir ekonomilerini şaha kaldıran sanayileri, büyük başarılarına rağmen mütevazı sanayicilerimizi yazacağız.

Sabah ezanı ile ayağı toprağa basan, yatsı namazından sonra evine giren eli nasırlı çiftçilerimizi, ailesine helalinden ekmek götürme derdinde olan işçilerimizi, esnaflarımızı da kaleme alacağız.

Başbakan şehri, Selçuklu Payitaht’ından, Mevlana hoşgörüsü çerçevesinde eleştirilerimizi, övgülerimizi de siz değerli “KARAR” okuyucuları ile paylaşacağız.

Bölgenin ortak özelliği olan sevgi, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü çizgimiz, dün olduğu gibi bugünde, yarında hep devam edecek. Terazimiz Allah’ın izniyle hiç şaşmayacak…

Kalemimizden hiçbir zaman kin ve nefret akmayacak.

Kalemimiz doğruların, dürüst olanların yanında, ülkemizi bölmek, parçalamak, nifak tohumları saçmak isteyenlerin en sert şekilde karşısında olacak.

Üstadlarımızın yolunda giderek, güç değil doğruluk şiarımız olacaktır.

Ülkemizin herzaman olduğundan çok daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğu bugünlerde, bir olanların, birlik olanların, diri olanların yanında olacağız.

Yüce Rabbimden niyazım, kalbimizi de kalemimizi de doğru yoldan ayırmasın, nefsimize yenik düşürmesin.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

En güzele emanetsiniz.

YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum