Yeşim Ceren Bozoğlu doğum gününde dolandırıldı

Yeşim Ceren Bozoğlu doğum gününde dolandırıldı

Son olarak 'O Hayat Benim' dizisinde rol alan Yeşim Ceren Bozoğlu, doğum gününde yeni evine taşınırken nakliye şirketi tarafından dolandırıldığını söyledi.

Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, yeni evine taşınırken dolandırıldı.

Son olarak 'O Hayat Benim' dizisinde rol alan ancak dizinin yeni yönetmeni Hamdi Alkan ile yaşadığı anlaşmazlıklar sonucu diziden ayrılan Bozoğlu, kedi ve köpekleri rahat etsin diye Bebek'teki evinden Ortaköy'deki bahçeli bir eve taşınmaya karar verdi.

Nişanlısına refakat ediyordu

Taşınma sürecinde Bozoğlu'nun nişanlısı Fırat Çoban, ağır bronşit geçirdi. Fulya'daki bir hastanede tedavi gören Çoban'a Bozoğlu refakat etti.

Yeşim Ceren Bozoğlu, nakliye şirketi ile eve eşyaları yerleştirecekleri yönünde anlaştı. Nişanlısının yanında hastanede bulunan Bozoğlu, eve döndüğünde büyük bir şok yaşadı. İddiaya göre nakliye şirketi eşyalara büyük zarar vermiş ve eve yerleştirmek yerine kapının önüne bırakmıştı.

41 yaşına girdiği gün büyük bir şok yaşayan Bozoğlu, "Hayatımın en acayip doğum gününü yaşıyorum" dedi. Bozoğlu, nakliye şirketine dava açmaya hazırlanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN