Yıldırım’dan barış çubuğu

Yıldırım’dan barış çubuğu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geldiği günden beri kavgalı olduğu Birleşik Fenerbahçe Vakfı Onursal Başkanı Aziz Yılmaz’la seçim öncesi arayı düzeltti. Yıldırım’ın bir başka muhalif Hamdi Akın’la da barış sağladığı ve yönetime almak istediği öğrenildi.

Fenerbahçe başkanlığında 20. yılını dolduran Aziz Yıldırım, Sarı-Lacivertli camianın kendisine verdiği destekten dolayı kulübün resmi sitesinden teşekkür mesajı yayımladı. Yıldırım, “20 yılın yaşananlarına baktığımda, gece gündüz sadece ‘Fenerbahçe’ diyen o ilk günkü heyecanımın hiç eksilmeden hayatımda var olmasının en büyük sebebinin, Fenerbahçeli olmanın hissettirdiği o mücadele duygusu olduğunu görüyorum” dedi.

Seçim çalışmalarına başlayan ve Mayıs’ta yapılacak başkanlık seçimi öncesi daha önce sorunlar yaşadığı isimlerle arayı düzeltmeye devam eden Yıldırım, geldiği günden beri kavgalı olduğu Birleşik Fenerbahçe Vakfı Onursal Başkanı Aziz Yılmaz’la arayı düzeltti. Geçtiğimiz günlerde son seçimde rakibi olan Mehmet Ali Aydınlar’la sponsorluk anlaşması imzalayan ve el sıkışan Aziz Yıldırım, bir başka muhalif Hamdi Akın’la da barış sağladığı ve yönetime almak istediği öğrenildi. Mayısta yapılacak başkanlık seçimi öncesi gönül alıp, karşı cepheyi zayıflatmayı hedefleyen Yıldırım’ın 3 Temmuz sürecinde kendisine ‘Hain ve şikeci’ gibi ağır ithamlarda bulunan Yılmaz’la yapılan bu barış anlaşmasına mayıs ayına kadar yeni halkaların eklenmesi bekleniyor. Kulislerde konuşulan bir başka konu da Başkan Yıldırım’ın ağır şekilde tartıştığı ve kavga ettiği İşadamı Hamdi Akın’la arayı düzelttiği şeklinde. Koç’a karşı zengin bir yönetim kurulu oluşturmayı planlayan Yıldırım’ın, Akfen ve TAV’ın Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’a bir sonraki yönetim kurulunda yer alması için teklifte bulunacağı iddiaları da gelen bilgiler arasında.

Bir başka ilginç gelişme de Türk Futbol Vakfı’nın ödül gecesinde yaşandı. Daha önce Başkan Yıldırım’a rakip olan ve sert muhalefet eden Fenerbahçe’nin eski kaptanı Engin Verel’in başkanı olduğu vakfın törenine Fenerbahçe büyük teveccüh gösterdi. Aziz Yıldırım daha önce bu tür toplantı ve ödül törenlerine kimseyi göndermezken, TVF’nin gecesine Şekip Mosturoğlu katıldı. Başkan Aziz Yıldırım’ın hem kulüp tüzel kişiliğini hem de kendisini temsilen çiçek yolladığı gözlendi. Öte yandan Aziz Yıldırım, rahatsızlığı nedeniyle Bostancı’daki İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören sarı-lacivertli takımın eski oyuncularından Alpaslan Eratlı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ayrıca Tahkim Kurulu, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım’a verilen 45 gün hak mahrumiyeti cezasını onadı.

FENERBAHÇE’DE ALİ KOÇ İÇİN 8 İSTİFA

Fenerbahçe’de tüm İstanbul bölge sorumluları gönderdikleri bildiriyle Ali Koç’u desteklediklerini belirterek istifa ettiklerini duyurdu. İstifa ettiklerini açıklayan ve imzalayan 8 isim şu şekilde: İstanbul Avcılar (Ünal Güneri), İstanbıl Bakırköy (Mutlu Aydın), İstanbul Başakşehir (Onur Gül), İstanbul Beylikdüzü (İsmail Yalçın), İstanbul Büyükçekmece (Ömer Kazancı), İstanbul Esenyurt (Gürbüz Süleymanoğlu), İstanbul Küçükçekmece (Erdal Şen), Fenerbahçe İstanbul 3. Bölge Başkanı (Yavuz Güneş).

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN