'Yılın insanı' Suudi Arabistan prensi Selman oldu

'Yılın insanı' Suudi Arabistan prensi Selman oldu

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Time dergisinin "Yılın İnsanı" anketinde ilk sıraya yerleşti

Time dergisinin her yıl belirlediği "Yılın İnsanı" listesi için düzenlenen ankette, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ilk sıraya yerleşti.

17-11/29/1-1511968810.jpg

Geçtiğimiz yıl ödülün sahibi olan ve geçtiğimiz günlerde bu ödülü 'muhtemelen' kendisinin alacağının bildirildiğini, ancak kabul edemeyeceğini söylemesi üzerine, Trump ile Time dergisi ile bir polemik yaşanmıştı. Ancak oylamanın devam eden sonuçları farkı ortaya koyuyor. Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, % 14 oy ile ilk sırada yer alırken, Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un da altında kalarak, % 3 oy ile 19'uncu sırada...

17-11/29/2-1511968815.jpg

Muhammed Bin Selman, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron gibi birçok ismi geride bıraktı. Anket 4 Aralık'ta sona erecek. Time editör kurulunun son halini vereceği liste, 6 Aralık'ta açıklanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN