Yüksekova'da yıldırım isabet eden çocuk hayatını kaybetti | Hakkari haberleri

Yüksekova'da yıldırım isabet eden çocuk hayatını kaybetti | Hakkari haberleri

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde koyun otlatan 15 yaşındaki çocuğa yıldırım isabet etti. Ağır yaralanan Sayfullah Ömgün kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İlçeye yaklaşık 20 kilometre mesafedeki Beşatlı köyüne bağlı Çakırkaya mezrasında koyunları otlatan Seyfullah Ömgün'e (15) yıldırım isabet etti. Köylülerce Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılan Ömgün'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Ömgün'ün cenazesi doğduğu yer olan Akalın köyü mezarlığında defnedildi.

17-05/20/y.jpg

Seyfullah Ömgün'ün babası Arif Ömgün, olayın bu sabah saatlerinde gerçekleştiğini belirterek, "Sabah oğlumla telefonda konuştum. Yanına gideceğimi söyledim. O da bana 'tamam baba sıkıntı yok' dedi. Görüşmemiz 10 dakika sürdü. Ondan sonra bana telefon geldi. Hastaneye kadar gelmemi istediler. Oraya gittiğimde olayı öğrendim. Büyük bir acı. Allah kimseye göstermesin." dedi.

HAKKARİ/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN