Yunanistan’da 5 yolcu taşıyan Hava Kuvvetleri’ne ait helikopter düştü

Yunanistan’da 5 yolcu taşıyan Hava Kuvvetleri’ne ait helikopter düştü

Yunanistan’ın Larissa kenti yakınlarında, içinde beş kişi bulunan bir askeri helikopter, kalkıştan bir süre sonra düştü.

Yunanistan'ın Larissa kenti yakınlarında, içinde beş kişi bulunan bir askeri helikopter, kalkıştan bir süre sonra düştü. Yunanistan Hava Kuvvetleri'ne ait Huey Uh-1H model askeri helikopterin, 07.50'de radar bağlantısının kesildiği ve düştüğü belirtildi.

Yunanistan Genelkurmay Başkanlığı helikopterin düştüğünü doğrulayarak, arama kurtarma çalışmalarının  devam ettiğini açıkladı. Helikopterin bulunması için 1 Super Puma, 1 Agusta Bell ve İtfaiye'ye ait CL-415 tipi helikopter seferber oldu. Şimdiye kadar devam eden arama operasyonu Sarandaporo bölgesinde odaklanıyor.

YOLCULARDAN ÜÇÜ ASKER

Ülkede yayın yapan 'Protothema' haber sitesinin aktardığına göre, Elassano kenti sınırları içerisindeki dağlık alanda kaybolan helikopterde üçü asker beş kişi bulunuyordu.

'4 KİŞİ ÖLÜ BULUNDU' İDDİASI

Yunan gazeteci Tony Rigopoulos sosyal medya paylaşımında Yunan medyasını referans göstererek, helikopterdeki 4 yolcunun ölü bulunduğunu duyurdu. Rigopoulos'un iddiasına göre, 1 kadın yolcu da ağır yaralı olarak bulundu.

17-04/19/1-1492594208.jpg

ATİNA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN