Yüzsüz dolandırıcı 'paraları ezerken': Çiftlik Bank vurguncusu video yayımlayıp alay etti

Yüzsüz dolandırıcı 'paraları ezerken': Çiftlik Bank vurguncusu video yayımlayıp alay etti

On binlerce kişiyi yüksek gelir vaadiyle dolandırıp Uruguay’a kaçan Çiftlik Bank’ın sahibi Mehmet Aydın, sosyal medyada paylaştığı görüntülerle yüzsüzlüğünü de sergiledi. ‘Paraları eziyor musun’ sorusuna milyonlarca dolarların göründüğü video ile cevap verdi. Deste deste paralarla şov yaparak dolandırdığı insanlarla alay etti.

Yüksek getiri vaadiyle on binlerce vatandaştan 511 milyon lira para toplayıp Uruguay’a kaçan Çiftlik Bank’ın CEO’su Mehmet Aydın,  dolandırdığı paraları sosyal medyada sergileyerek kendisine güvenip şirkete para yatıranlarla alay etti. Aydın, kullanıcıların sorular sorup videolu cevaplar aldığı sosyal medya platformu Papillion’da kendisine yöneltilen “Paraları eziyor musun, gerçekten sövmeyeceğim, hakkını veriyorsan helal olsun” şeklindeki soruya, milyonlarca doların göründüğü video ile cevap verdi.  Çekmeceleri tek tek açıp içindeki deste deste paraları eliyle işaret eden dolandırıcı, kolundaki altın saati de kameraya gösterdi. Çiftlik Bank vurgunuyla Türkiye’nin gündemine oturan 25 yaşındaki Mehmet Aydın’ın geçmişine ilişkin ilginç bilgiler de gün yüzüne çıktı. Aydın’ın ‘Egoman’ takma adıyla arabesk rap klipleri çektiği,  bir dönem çıplak gösteren gözlük satışı yaptığı öğrenildi. 2013’te bulaşıkçı olarak çalıştığı  Bursa’daki eğlence mekanının sahibi ise onu, “Gariban, içine kapanık bir çocuktu. Böyle bir dolandırıcılık olayına girmesine akıl sır erdiremiyorum” sözleriyle anlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN