Zirvede büyük kapışma

Zirvede büyük kapışma

Süper Lig'in 12. haftasında lider Galatasaray ile takipçisi Medipol Başakşehir bugün saat 19.30'da karşı karşıya gelecek. Tudor'la başarılı sonuçlara imza atan Cimbom koltuğunu korumaya, Abdullah Avcı'nın öğrencileri ise puanları eşitlemeye çalışacak...

Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 12. haftasında bugün lider Galatasaray'ı konuk edecek. 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek.

Süper Lig'de geride kalan 11 hafta sonunda Igor Tudor yönetiminde 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 26 puan toplayan Galatasaray, en yakın takipçisi  Başakşehir'in 3 puan önünde zirvede yer alıyor. Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı Turuncu-Lacivertli ekip ise 7 galibiyet, ikişer beraberlik ve mağlubiyetle 23 puana sahip.

Cimbom'un son dönemde güçlü rakipleri karşısındaki kazanamama serisini bitirme ve zirvedeki yerini sağlamlaştırma hedefi ile çıkacağı mücadelede Başakşehir de puanları eşitlemeyi hedefleyecek.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir ile oynadığı son 13 karşılaşmada galibiyet göremeyen Galatasaray ayrıca ligde Turuncu-Lacivertlilerle oynadığı son 3 müsabakayı kazanamadı.

Başakşehir karşısında son galibiyetini 2015-2016 sezonunun ilk yarısında 2-0 ile elde eden Aslan, daha sonra iki mağlubiyet ve bir beraberlik yaşadı. Galatasaray, Igor Tudor yönetiminde Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir ile oynadığı 6 maçın 5'ini kaybetti, birinde berabere kaldı.

SERDAR VE FEGHOULİ CEZALI

Sarı-Kırmızılılarda Feghouli ve Serdar Aziz cezalı olmaları nedeniyle Başakşehir karşısında forma giyemeyecek. Fernando da kritik karşılaşma öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Başakşehir'de ise sarı kart cezalısı Caicara, Galatasaray'a karşı oynayamayacak. Turuncu-Lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Mahmut Tekdemir'in durumu bugün netlik kazanacak. Sakatlığı süren Mehmet Batdal da bu akşam takımdaki yerini alamayacak. Başakşehir'de ayrıca Galatasaray karşılaşması öncesinde Clichy, Attamah ve Mahmut Tekdemir sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN