Zuhal Olcay sekiz yıl sonra tiyatro sahnesinde

Zuhal Olcay sekiz yıl sonra tiyatro sahnesinde

Tiyatro sahnesine sekiz yıl aradan sonra dönen Zuhal Olcay ve tiyatronun usta ismi Burak Sergen ‘Aşk Halleri’ adlı oyun ile bir araya geliyor. Artı Sahne Mecidiyeköy’de 4 Aralık’ta İstanbul prömiyerini yapacak oyunda kadın erkek ilişkileri, aşk ve hayata dair değerler; yer yer romantizm, yer yer ironi ve mizahi bir dille işleniyor

İki usta isim Zuhal Olcay ve Burak Sergen, Aşk Halleri adlı oyunla Artısahne Mecidiyeköy’de sanatseverle buluşuyor. Hollandalı yazar Maria Gross imzası taşıyan oyunun yönetmenliğini Işıl Kasapoğlu yapıyor. Oyunun müziklerini Selim Ataka‎n’ın yaptığı ve kostüm tasarımı Evrim Timur'un üstlendiği oyunun prodüksiyonu Elf Yapım’a ait. İzleyen herkesin kendi hayatına dair bir şeyler bulduğu oyun, kadın erkek ilişkilerini modern bir dille yorumluyor.

17-12/01/zuhalo_buraks.jpg

Oyun 4 Aralık 2017 saat 20.30’da İstanbul prömiyerini Artı Sahne Mecidiyeköy’de yapacak. 4 Aralık’ta oyunu izleyemiyenler için sanatçılar ‘Aşk Halleri’ ile 5 Aralık’ta yine Artı Sahne Mecidiyeköy’de aynı saatte izleyici karşısına çıkacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN