13 Mart İSKİ İstanbul sular ne zaman gelecek? | İski arıza numarası nedir?

13 Mart İSKİ İstanbul sular ne zaman gelecek? | İski arıza numarası nedir?

13 Mart'ta İSKİ İstanbul'da 5 ilçede suların kesileceğini açıkladı. İstanbul sular ne zaman gelecek ve İski arıza numarası nedir? soruları sosyal medyada gündem oldu. Kağıthane-Levent ana isale hattında yapılacak yenileme çalışması nedeniyle İstanbul'da 5 ilçede 30 saat suların kesileceği açıklandı. 13 Mart'ta Beyoğlu, Şişli, Kağıthane, Beşiktaş ve Eyüpsultan ilçelerinin bazı bölgelerinde su kesintisi uygulanacak. İşte İstanbul sular ne zaman gelecek ve İski arıza numarası nedir sorularının yanıtı...

İSKİ 13 Mart'ta İstanbul'da Beyoğlu, Şişli, Kağıthane, Beşiktaş ve Eyüpsultan ilçelerinde 30 saat su kesintisi uygulanacağını açıkladı. İstanbul sular ne zaman gelecek ve İski arıza numarası nedir? soruları vatandaşın gündeminde. 13 Mart Salı günü sabah 10 sıralarında kesilen sular ne zaman gelecek?  Beyoğlu, Şişli, Kağıthane, Beşiktaş ve Eyüpsultan ilçelerinin bazı bölgeleri bu gün susuz. İşte Susuz kalacak vatandaşlar için ilçelerde sular ne zaman gelecek ve İSKİ arıza numarası nedir sorularının yanıtı...

İSKİ Kağıthane-Levent ana isale hattında yapılacak yenileme, bakım ve onarım çalışması dolayısıyla 13 Mart Salı günü saat 10.00'dan 14 Mart Çarşamba günü saat 16.00'ya kadar Beyoğlu, Şişli, Kağıthane, Beşiktaş ve Eyüpsultan ilçelerinin bazı bölgelerinde su kesintisi uygulanacağını açıkladı.

İSKİ ARIZA NUMARASI NEDİR?

İSKİ'nin su kesintileri hakkında bilgi alabileceğimiz ve tahmini kesinti süresini öğrenebileceğimiz,  su kesintisi ve su arızaları hakkında 7 gün 24 saat ulaşabileceğimiz, ayrıca abonelik işlemlerini gerçekleştirebileceğimiz bir numara mevcut.  İSKİ arıza numarası nedir sorusunun yanıtı 185’tir. İSKİ arıza numarası ile sadece suların ne zamana geleceğini ve ya su kesintisinin nedenlerini değil aynı zamanda yaşadığınız yerdeki  yaşanan su arızalarını, tesisat problemleri İSKİ'ye bildirebilirsiniz

18-03/13/sular-ne-zaman-gelecek.jpg

İSTANBUL'DA NERELERDE SULAR KESİLECEK?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden ( İSKİ) yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışma çerçevesinde, Beyoğlu ilçesinde, Kaptan Paşa, Piyale Paşa, Fetih Tepe, Piri Paşa, Keçeci Piri, Kulaksız, İstiklal, Yenişehir, Hacı Ahmet, Bostan, Bülbül, Kocatepe, Çukur, KalyoncuKulluğu, Sururi Mehmet Efendi, Yahya Kahya, Çatma Mescit, Kamer Hatun, Hüseyinağa, Kuloğlu, Şehit Muhtar, Cihangir, Kılıç Ali Paşa, Firüz Ağa, Evliya Çelebi, Şahkulu, Asmalı Mescit, Katip Mustafa Çelebi ve Tomtom Mahalleleri ile Ömer Avni, Örnektepe ve Pürtelaş Hasan Efendi Mahallerinin üst kotları su alamayacak.

Şişli ilçesinde ise Gülbahar, Mecidiyeköy, Kaptan Paşa, Halide Edip Adıvar, Halil Rıfat Paşa, Mahmut Şevket Paşa, Cumhuriyet, Duatepe, Merkez, 19 Mayıs, Meşrutiyet, Halaskargazi, Teşvikiye, Harbiye, İnönü, Ergenekon, Bozkurt, Eskişehir, Feriköy, Yayla, Kuştepe, İzzetpaşa, Esentepe ve Fulya Mahallelerinde su kesintisine gidilecek.

Kağıthane'de Gültepe, Harman Tepe, Telsizler, Ortabayır, Çağlayan, Hürriyet, Gürsel, Talatpaşa, Mehmet Akif Ersoy, Nurtepe, Hamidiye ve Merkez Mahalleleri ile Yahya Kemal Mahallesi'nin üst kotlarına su verilmeyecek.

Beşiktaş ilçesinde de Levent, Etiler, Ulus, Nispetiye, Kültür, Akat, Rumelihisarı, Gayrettepe, Dikilitaş, Balmumcu, Yıldız ve Levazım Mahalleleri ile Bebek, Arnavutköy ve Kuruçeşme bölgelerinin üst kotlarında su kesintisi uygulanacak.

Eyüpsultan ilçesindeki Hasdal Askeri Kışlası, Kemerburgaz (Mithatpaşa ve Mimarsinan) ve Göktürk Mahalleri de aynı saatlerde su alamayacak.

18-03/13/su-kesilmesi.jpg

İSTANBUL DIŞINDAN İSKİ'YE NASIL ULAŞABİLİRSİNİZ?

Ayrıca www.iski.gov.tr adresine girerek, hem online bir şekilde su faturanızı ödeyebilirsiniz hem de kesintiler hakkında daha detaylı bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca yukarıda verdiğim site üzerinden ülkemizde şehir şehir su teknik kalite raporlarını görüntüleyebilirsiniz ve fazla gelen faturanız için dilekçe gönderip fatura itirazı yapabilirsiniz. İstanbul dışı aramalar için İSKİ'ye 0212 185 00 00 İSKİ arıza numarasından ulaşabilirsiniz!

İSKİ ARIZA TELEFONU NEDİR?

Su kesintisi gündelik hayatta işlerimizi aksatan büyük bir problem olduğunu ve işlerimizi aksatan bir problem olduğunu söylersek yalan söylemiş olmayız. Ve bu su kesintisi ve su arızaları hakkında 7 gün 24 saat ulaşabileceğimiz, su kesintileri hakkında bilgi alabileceğimiz ve tahmini kesinti süresini öğrenebileceğimiz, ayrıca abonelik işlemlerini gerçekleştirebileceğimiz bir numara mevcut. 185’i tuşlayarak bu hizmetlerin hepsini gerçekleştirebilirsiniz. Ve bölgenizde ki yaşanan su arızalarını, tesisat problemleri İski’ye bildirebilirsiniz ve profesyonel yardım alabilirsiniz. Ayrıca www.iski.gov.tr adresine girerek, hem online bir şekilde su faturanızı ödeyebilirsiniz hem de kesintiler hakkında daha detaylı bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca yukarıda verdiğim site üzerinden ülkemizde şehir şehir su teknik kalite raporlarını görüntüleyebilirsiniz ve fazla gelen faturanız için dilekçe gönderip fatura itirazı yapabilirsiniz. İstanbul dışı aramalar için İski’ye 0212 185 00 00 numarasını tuşlayarak ulaşabilirsiniz

SU FATURASI BORÇ SORGULAMA

İSKİ Elektronik Şubesi üzerinden de fatura ve borç sorgulayabilir ve fatura ödeme yapabilirsiniz. Sorgulama için sisteme üye olmalısınız. Üye olduktan sonra e-posta adresi ve oluşturduğunuz şifre ile giriş yaparak fatura ve borç bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Fatura ödeme, itiraz ve abonelik başvurusu işlemlerinizi de elektronik şube sistemi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 

SU FATURASI BORÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN