15 Temmuz Demokrasi Trenine nasıl bilet alınır? 15 Temmuz Demokrasi Treni bilet alma sayfası

15 Temmuz Demokrasi Trenine nasıl bilet alınır? 15 Temmuz Demokrasi Treni bilet alma sayfası

TCDD tarafından yapılan ‘’Anı Bileti’’ uygulamasıyla 15 Temmuz Demokrasi Trenine kullanıcılar anı bileti alıyor. İnternet üzerinden anı olması için yapılan uygulamanın ardından kullanıcılar, ‘’15 Temmuz Demokrasi Trenine nasıl bilet alınır?’’ sorusunun cevabını arıyor.

Konuyla ilgili internetten yaptığımız araştırmaların neticesinde, 15 Temmuz Demokrasi Trenine ‘’Anı Bileti’’nin nasıl alacağını adım adım paylaştık. https://demokrasitreni.com/ adresine giriş yaparak, isminizi ve soy isminizi yazmanız durumunda 15 Temmuz Demokrasi Trenine Anı Bileti alabilir, aldığınız bu biletleri Instagram, Facebook, Twitter gibi sosyal medyadan paylaşabilirsiniz…

15 TEMMZU DEMOKRASİ TRENİNE NASIL BİLET ALINIR?

demokrasitreni.com sayfasına giriş yapın. ‘’Adınız’’ ve ‘’Soyadınız’’ yazan yerleri doldurun. Aşağıdaki ''Kişisel Verilerin Korunmması Kanunu uyarınca gerçekleştirilen ilgili ''Bilgilendirme''yi okudum’’ seçeceğine tıklayın. ‘’Anı Bileti Oluştur’’ bölümüne basın ve

BU biletler bilgisayarlara indirilebilecek olup, sosyal medya uygulamaları; Facebook, Twitter, Instagram gibi birçok sosyal medya uygulamaları üzerinden paylaşılıyor. Bu biletler gerçek bir tren bileti değildir. Dijital ortamda oluşturulan ve 15 Temmuz için bir anı olması için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) tarafından yapılan bir sosyal uygulamadı.

VATANDAŞLARDAN ‘'ANI BİLETİ’’NE YOĞUN İLGİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri vesilesiyle dijital ortamda oluşturulan "anı bileti" uygulamasına bürokratlar, siyasiler ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tüm Türkiye, aldıkları bu anı biletlerini sosyal medya hesaplarından paylaştı

15 Temmuz Demokrasi Treni için Anı Bileti şu şekilde:

15 TEMMUZ ANI BİLETİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

ANI BİLETİ FACEBOOK, INSTAGRAM, TWİTTER VE WHATSAPP'TAN NASIL PAYLAŞILIR?

Çıkan sayfada Anı Bileti'nizi Facebook, Twitter ya da WhatsApp hesaplarınız üzerinden göndermeniz öneriliyor. Hemen en sağ tarafta indirme işareti de var. İsterseniz ona tıklayarak, bilgisayarınıza ya da cihazlarınıza indirebilirsiniz. Facebook bölümüne bastığınızda, ''Anı Bileti''niz otomatikman Facebook sayfanızda paylaşıma hazır hâle gelecektir. Sizin onayınızla da 15 Temmuz Demokrasi Trenine Anı Bileti'niz Facebook hesabınızdan paylaşılacaktır.

Twitter resmine bastığınızda da aynı şekilde Twitter'da otomatikman Anı Bileti'niz Twitter'da paylaşmanız için önünüze gelecektir. ''Tweetle'' dediğiniz anda, Anı Bileti'nizi Twitter hesabınızdan paylaşmış olacaksınız.

WhatsApp üzerinden paylaşmak istediğinizde de aynı şekilde yönlendirmeler ile Anı Bileti'nizi WhatsApp'ınızdan sevdiklerinize gönderebilir ya da hikaye olarak paylaşabilirsiniz.

Daha önce de Tugva, Ayasofya'nın ibadete açılması için dijital imza kampanyası düzenlemişti.

TUGVA'NIN AYASOFYA İÇİN DÜZENLEDİĞİ İMZA KAMPANYASI İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN