18 yaş üstüne 100.000 TL destek verilecek! e-Devlet başvuruları açıldı: Bu şartları taşıyan herkes alacak!

18 yaş üstüne 100.000 TL destek verilecek! e-Devlet başvuruları açıldı: Bu şartları taşıyan herkes alacak!

18 yaşını doldurmuş her vatandaşa, devlet tarafından destek ödemesi yapılacak. Başvurular e-devlet üzerinden kabul edilmeye başlandı ve destek tutarı 100.000 TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

18 yaş üstü her vatandaşın faydalanabileceği devlet desteği, artık e-devlet üzerinden başvuruları kabul etmeye başladı. Karşılıksız ve geri ödemesiz tam 100.000 TL hibe desteği, küçük ve orta ölçekli işletmelerin dijitalleşme ve markalaşma çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla KOSGEB tarafından sağlanacak. Bu desteğe başvurabilmek için tek şart ise 18 yaş üstünde olmak. Bu sayede sınırlı bütçeleri olan işletmeler de dijitalleşme ve kurumsallaşma çalışmalarını hayata geçirebilecekler.

BAŞVURULAR E-DEVLET ARACILIĞIYLA YAPILACAK

e devlet

Küçük ve orta ölçekli işletmeler için KOSGEB tarafından markalaşma ve dijitalleşme desteği paketi hazırlandı. 100.000 TL hibe desteği için projeler geliştirilmesi gerekiyor. KOSGEB, işletmelerin dijital gelişimlerini, fuar etkinliklerini ve yurtdışı gezilerini destekleyerek daha geniş kitlelere ulaşmalarını hedefliyor. Başvurular e-devlet üzerinden yapılabiliyor.

İŞTE BAŞVURU DETAYLARI

KOSGEB, markalaşmak ve dijitalleşmek isteyen küçük ve orta ölçekli işletmeler için 100.000 TL hibe desteği sunuyor. Başvurular e-devlet üzerinden yapılabilir ancak öncelikle bir proje hazırlamanız gerekiyor. KOSGEB'in sağladığı işletme geliştirme destek projesi kapsamında dijital gelişim, fuar etkinlikleri ve yurtdışı gezileri destekleniyor. KOSGEB'in belirlediği koşulları taşıyan işletmeler hibe desteği için başvurabilir ve projelerini sunabilirler. Hibe desteği tamamen karşılıksız ve geri ödemesizdir. Daha fazla bilgi için KOSGEB'in resmi web sitesi veya merkezleri ziyaret edilebilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN