2019 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte VGM burs açıklanma tarihi

2019 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte VGM burs açıklanma tarihi

VGM bursu için başvuru yapan binlerce aday, kurumun sonuçlarla ilgili yapacağı son dakika açıklamaya odaklandı. Başvuru sonuçları ile ilgili binlerce öğrenci araştırma yapıyor. Peki, VGM burs başvurusu sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte konu ile ilgili bilgiler…

Hâlen eğitimine devam eden ve maddi durumu iyi olmayıp ihtiyacı olan başarılı öğrencilere burs veren VGM yeni eğitim öğretim yılında vereceği burs başvurularının sonuçları ne zaman açıklanacağı merak konusu. Peki, VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

VGM SONUÇ TARİHİ BELLİ OLDU MU?

VGM bursu için yapılan başvurular 9 Ekim 2019 tarihinde bitmişti. Başvuru sonuçları hala açıklanmış değil.

VGM burs sonuçları ile ilgili müdürlük şu açıklamaya yer verdi. KYK bursu kazananlar için burs verilmeyecek olup diğer adayların değerlendirmesi devam ediyor.

VGM burs başvuru sonuçlarının ise 2019 Aralık sonu veya 2020 Ocak başı gibi açıklanması bekleniyor.

19-11/22/vgmjpgg.jpg

KURUMDAN YAPILAN AÇIKLAMA

VGM başvuruların tamamlanmasının ardından internet sitesi üzerinden şu açıklamayı yaptı:

12019-2020 eğitim yılı burs başvuruları sona ermiş ve başvuru değerlendirme aşamasına geçilmiştir.

Yükseköğrenim Kredi Yurtlar Kurumundan burs almaya hak kazanan öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacak. Daha önce bu bursu alan öğrencilerin bursu iptal edilecek. Ancak öğrenim kredisi alan veya alacak olan öğrencilerin başvuruları değerlendirilecek.

Burs başvurusu sonuçları vakfın internet sitesi üzerinden açıklanacak ve bu konu ile ilgili tüm açıklamalar da internet üzerinden yapılacak.

Burs almaya hak kazanan öğrenciler için yapılacak işlemler ile ilgili bölge müdürlüklerince bilgilendirmeler yapılacağı söylendi.

Bölge Müdürlüklerimizce talep edilmesi halinde SOYBİS İzin Formları’nın öğrenciler (18 yaşından büyükler) ve öğrenciye bakmakla yükümlü kişiler tarafından doldurularak Bölge Müdürlüklerimizin bildirdiği süre içerisinde ilgili Bölge Müdürlüğüne gönderilmesi gerekmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN