Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Eğitimine devam eden, maddi durumu iyi olmayıp ihtiyacı olan başarılı öğrencilere burs veren Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün vereceği burs başvuruları tamamlandı. İnternet üzerinden alınan başvuruların ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Gelişmeler ise haberimizde…

 

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilere verilen burs başvuruları kısa zaman önce tamamlanmıştı. Şimdi başvuruların açıklanacağı tarih merak konusu oldu. Vakfın değerlendirmelerinin ardından sonuçlar da açıklanacak. İşte gelişmeler…

VGM BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere verilen burs başvuru sonuçları henüz açıklanmış değildir. Ancak çok uzun sürmeyeceği Kasım 2019 Tarihinde açıklanabileceği tahmin ediliyor.

VGM’DEN YAPILAN AÇIKLAMA

VGM’nin internet sitesinde yaptığı açıklama şu şekildedir:
12019-2020 eğitim yılı burs başvuruları sona ermiş ve başvuru değerlendirme aşamasına geçilmiştir.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Yükseköğrenim Kredi Yurtlar Kurumundan burs almaya hak kazanan öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacak. Daha önce bu bursu alan öğrencilerin bursu iptal edilecek. Ancak öğrenim kredisi alan veya alacak olan öğrencilerin başvuruları değerlendirilecek.

19-11/13/vgm-bujpgg.jpg

Burs başvurusu sonuçları vakfın internet sitesi üzerinden açıklanacak ve bu konu ile ilgili tüm açıklamalar da internet üzerinden yapılacak.
Burs almaya hak kazanan öğrenciler için yapılacak işlemler ile ilgili bölge müdürlüklerince bilgilendirmeler yapılacağı söylendi.

Bölge Müdürlüklerimizce talep edilmesi halinde SOYBİS İzin Formları’nın öğrenciler (18 yaşından büyükler) ve öğrenciye bakmakla yükümlü kişiler tarafından doldurularak Bölge Müdürlüklerimizin bildirdiği süre içerisinde ilgili Bölge Müdürlüğüne gönderilmesi gerekmektedir.

Not: VGM tarafından internet üzerinde bu açıklama yapılmıştır. Yeni açıklamalar olması durumunda yine vakfın internet sitesi üzerinden ulaşılabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN