2020 A101 kurbanlık fiyatları ne kadar? Küçükbaş ve büyükbaş canlı hayvan fiyatlar

2020 A101 kurbanlık fiyatları ne kadar? Küçükbaş ve büyükbaş canlı hayvan fiyatlar

31 Temmuz’daki Kurban bayramı için 2020 A101 kurbanlık fiyatları belli oldu. Küçükbaş ve büyükbaş olmak üzere satışa sunulan küçükbaş kurbanlık koç ve büyükbaş kurbanlık siparişi internet üzerinden de veriliyor.

4 gün devam edecek olan Kurban bayramında kurban ibadetini yerine getirmek isteyenlere kolaylık sağlayan A101’da 2020 yılı kurbanlık fiyatları, şirketin internet adresinden paylaşılıyor. Büyükbaşta 1/7 hisse fiyatı en az 20 kilo olmak üzere bin 495 TL olarak belirlendi

A101 KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

Kurbanlık büyükbaş 1/7 Hisse En Az 20 kilogram: bin 495 Türk lirası

Açıklama:

Büyükbaş kurbanlık hisse kemiksiz ve minimum 20 kilogramdır.

Büyükbaş hisse 1/7 oranındadır.

Deri, bağırsak, paça, kelle, kemik, işkembe kurban sahibi adına Türk Hava Kurumuna bağışlanıyor. İlgili bağış makbuzları kutuların içinde kurban sahibine ulaştırılacaktır. Kurbanlık danaların ciğer, yürek ve böbrekleri her koliye 1/7 oranında pay edilecek.

Kurbanlık Karaman koç en az 16 kilogram bin 295 TL'den satılacak.

Açıklama:

Kurbanlık koçlar, minimum 16 kilogram olacak.

4 temel parçaya bölünerek tam ve kemikli bir biçimde özel poşetli koliye konulacak.

Deri, bağırsak, paça, kelle, işkembe kurban sahibi adına Türk Hava Kurumuna bağışlanacak. İlgili bağış makbuzları kutuların içerisinde kurban sahibine ulaştırılacak. Kurbanlık koçların ciğer, yürek, dalak, böbrek ve kuyruk yağlarının hepsi her koliye konulacak.

İNTERNETTEN KURBANLIK SİPARİŞİ NASIL VERİLİR?

A101'in online internet adresinden İslami kurallara uygun bir şekilde, kurban siparişinizi 5 adımda rahatlıkla verebiliyorsunuz. Sepetinizde kurban ve kurban dışı ürünler aynı anda olmaz.

SİPARİŞ İÇİN TIKLAYIN

GEÇEN SENENİN KURBANLIK FİYATLARI

A101 14 kiloluk Karaman Koç kurbanlık fiyatı bin 195 TL olarak açıklanmıştı. A 101'de kurbanlık dana fiyatı ise 20 kilogram et için bin 345 TL olarak satışa sunulmuştu. Denizbank kartı olanları 50 TL indirim sağlanırken, Maximum, Bonus, Yapı Kredi World kredi kartlarına peşin fiyatına 4 taksit imkanı sunuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN