2020 Survivor ne zaman başlayacak? Survivor yarışmacıları kim? Acun Ilıcalı açıkladı

2020 Survivor ne zaman başlayacak? Survivor yarışmacıları kim? Acun Ilıcalı açıkladı

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Survivor yarışmasının ne zaman başlayacağını merak edenler için son dakika açıklaması yapıldı. Geçen sene Türkiye-Yunanistan formatında yapılan yarışma bu yıl ünlüler-gönüllüler arasında gerçekleşecek. Peki Survivor yarışmacıları kim? İşte detaylar…

 

TV8’in fenomen yarışması Survivor 2020 için geri sayım başladı. Bu yıl kimlerin katılacağı tam olarak belli olmazken, Acun Ilıcalı Ersin Korkut’u açıkladı. Uğur Pektaş’ın ise büyük ihtimalle yarışmada yer alacağı duyuruldu. Peki Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler ne zaman başlayacak? Bilgiler karar.com’da…

2020 SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TV8’in patronu ve birçok yarışmanın da sunucusu Acun Ilıcalı, Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının 16 Şubat 2020’de başlayacağını müjdeledi.

YARIŞMAYA KİMLER KATILIYOR?

Acun Ilıcalı, yarışmaya katılacak ilk ismi açıkladı: Ersin Korkut… Ersin Korkut bilindiği gibi Yılmaz Erdoğan’ın akrabası ve efsane Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın değişmeyen isimlerinden biriydi… Ersin Korkut’un kesin olarak katılacağını bildiren Acun Ilıcalı, yüzde 90 ihtimalle de eski şampiyon ve dizi oyuncusu Uğur Pektaş’ın da katılacağını aktardı.

Survivor 2020 yılında Ünlüler-Gönüllüler şeklinde düzenlenecek…

20-01/20/ugur-pektasi.jpg

UĞUR PEKTAŞ KİMDİR?

Survivor'ın ilk şampiyonu olan Uğur Pektaş, Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın Murat Komiseri olarak adını duyurdu. Survivor'dan sonra kendisi gibi oyuncu olan Gamze Özçelik'le hayatını birleştiren Uğur Pektaş'ın Murathan adında bir oğlu bulunuyor.

Gamze Özçelik'le daha sonra boşanan Pektaş, Arka Sokaklar'ın ardından Kurtlar Vadisi Pusu'ya transfer olmuştu.

20-01/20/ersin-korkutjpggjpgg.jpg

ERSİN KORKUT KİMDİR?

1977’de Hakkâri’de hayata gözlerini açan Ersin Korkut’un babası köy hizmetlerinden emekli, annesi ise ev hanımıdır. Ailenin 5 çocuğundan biri olan Ersin, orta eğitimini Hakkâri’de tamamlamasının ardından bir süre taksi şoförü olarak yaşamını sürdürdü. 1998’de İstanbul’a iş bulmak için göç eden Ersin Korkut, usta oyuncu, yazar, şair, yönetmen Yılmaz Erdoğan’ın dayısının oğludur…

İSTANBUL’A İLK GELDİĞİNDE BULAŞIKÇILIK YAPTI

İstanbul’a ilk geldiğinde Merter’de pizza dükkanında bulaşıkçı olarak çalışan Ersin’in şansı, Yılmaz Erdoğan sayesinde döndü. Yılmaz Erdoğan’ın Ersin’i BKM kadrosuna almasıyla birlikte çeşitli oyunlarda rol alan Ersin Korkut, Bana Bir Şeyhler Oluyor ismindeki tiyatro oyununda sahne teknisyeni olarak görev yaptığı esnada Yılmaz Erdoğan’dan izin alarak oyunda ufak bir rol aldı.

İzleyicilerin çok beğendiği Ersin, aldığı bol alkışın ardından oyunculuğa adım atmış oldu.

 

‘DOKTOR BU NE?’ HERKESİN DİLİNE DOLANDI

Ardından Cem Yılmaz’la birlikte bir cips firmasının reklamında oynayan Ersin’in, ‘Doktor Bu Ne?’ repliği herkesin ağzına dolandı. 2004’de Sevinçli Halleradlı mini televizyon serisi ile televizyon dünyasına adım atan Ersin Korkut, 2005’te Yılmaz Erdoğan’ın yazar, yönetmen ve oyuncu olarak kadrosunda yer aldığı Organize İşler ismindeki sinema filminde de oynadı.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR’IN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

2007’de Şafak Sezer’le birlikte Kutsal Damacana, 2009’da da Yılmaz Erdoğan’ın Neşeli Hayat filminde oynayan Ersin Korkut, BKM tarafından hazırlanan komedi programı Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı.

FİLMOGRAFİ

Bir Demet Tiyatro

Organize İşler: 2005 (Film)

Kutsal Damacana: 2007 (Film)

Neşeli Hayat: 2009 (Film)

Çok Filim Hareketler Bunlar: 2009 (Film)

Çok Güzel Hareketler Bunlar: Mayıs 2008 (Kanal D) Ersin rolünde

Kutsal Damacana: Dracoola: 2011 (Film)

Patron Mutlu Son İstiyor: 2014 (Film)

Bana Bir Şeyler Oluyor: 2003

İçimdeki Ses: 2015 (Film) Yılmaz rolünde

Ekşi Elmalar: 2016

Kolonya Cumhuriyeti: 2017

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı: 2019 (Film) Ersin

OYNADIĞI DİZİLER

Çocuklar Duymasın 2010 (Dizi) Atv

Galip Derviş 2013-2014 (Dizi) Kanal D

Bana Baba Dedi 2015 (Dizi) TV8

Geldim Gördüm Güldüm 2016 Show TV

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN