2021 BİLSEM sınavı ne zaman? Kayıt tarihleri belli oldu mu?

2021 BİLSEM sınavı ne zaman? Kayıt tarihleri belli oldu mu?

BİLSEM sınav tarihi belli oldu mu, merak konusu oldu. Bilim ve Sanat Merkezi grup tarama sınavları tamamlandı. Kayıt hakkı elde eden öğrencilerin isimleri 26 Şubat 2021'de açıklanacak. Kayıtlar da 5-7 Mayıs 2021 tarihlerinde alınacak. İşte detaylar...

Bilim ve Sanat Merkezi'nde (BİLSEM) eğitim görecek öğrenci seçimi, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından her yıl belirlenen tarihlerde yapılan sınav sonuçlarına göre gerçekleştiriliyor. 

2021 BİLSEM KAYITLARI NE ZAMAN?

BİLSEM grup tarama sınavları tamamlandı. Kayıt hakkı elde eden öğrencilerin isimleri 26 Şubat 2021'de açıklanacak. Kayıtlar da 5-7 Mayıs 2021 tarihlerinde alınacak.

Yeni sınav tarihleri hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

BİLSEM SINAV ÜCRETİ NE KADAR?

2018 BİLSEM sınavı için 50 TL ücret alınmıştı. 2021 yılında ne kadar ücret isteneceği belirtilmedi.

BİLSEM KAYITLARI İÇİN GEREKLİ BELGELER

1) Kayıt formu
2) Veli muvafakat belgesi
3) Öğrenci nüfus cüzdanı fotokopisi
4) 2 adet fotoğraf
5) Örgün eğitim kurumundan alınan öğrenci belgesi

BİLSEM SINAVI NEDİR, KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Bilim ve Sanat Merkezi'ne (BİLSEM) öğrenci seçimi, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından her yıl belirlenen tarihlerde yapılan sınav sonuçlarına göre yapılıyor. Bu sınav ilkokul 1., 2. ve 3. sınıf düzeyindeki öğrencilere tablet üzerinde dijital olarak gerçekleştiriliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN