EKPSS yerleştirme sonuçları açıklandı! İşte sorgulama sayfası...

EKPSS yerleştirme sonuçları açıklandı! İşte sorgulama sayfası...

Son dakika haberi... EKPSS yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir, merak konusu oldu. Engelli vatandaşların kamu kurumlarında devlet memuru olmalarını sağlayan EKPSS yerleştirme sonuçları, ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden erişime açıldı. İşte detaylar...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), merakla beklenen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (EKPSS) yerleştirme sonuçlarını açıkladı. 17 Aralık 2020'de yapılan sınavın ardından 13-19 Ocak 2021 tarihleri arasında tercih işlemleri gerçekleştirilmişti.

2021 EKPSS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 2021 EKPSS Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu'nda belirtilen kurallara göre, kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyi kadrolarına, engelli kamu personeli yerleştirme işlemleri tamamlandı.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına, ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilecek.

EKPSS SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN