26 saat sonra gelen mucize: Helim Sarı enkazdan çıkarıldı

26 saat sonra gelen mucize: Helim Sarı enkazdan çıkarıldı

Halim Sarı, İzmir'deki depremde yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından 26 saat sonra yaralı olarak çıkarıldı.

İzmir 6,9 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. 17 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssü Seferihisar'dı. 15 saniye süren deprem en çok Bayraklı, Buca, Bornova ve Seferihisar ilçelerini etkiledi.

Bayraklı'da ilk 3 katı çöküp yan yatan 11 katlı Yılmaz Erberk Apartmanı için arama kurtarma çalışması sırasında vinçlerle destek sağlandı. Binanın zemin katındaki market enkazında mahsur kalan Halim Sari (65) ile arama-kurtarma ekipleri temas kurdu. Ekiplerin konuştuğu Sari'nin bilincinin açık olduğu görüldü. Arama kurtarma çalışmalarını hızlandıran kurtarma ekipleri, Halim Sari'yi yaralı olarak kurtardı.1-kopya-001.jpg

"MARKET İÇİN KOLANLARI KESTİLER" İDDİASI

Bayraklı ilçesinde bulunan ve 3 katı çöken Yılmaz Erberk Apartmanı için bir mahalle sakininden çarpıcı bir iddia geldi. Yan yatan bina vinçlerle ayakta tutulurken, KRT televizyonuna konuşan bir vatandaş, bina altındaki marketin bulunduğu alanın kolanları kesilerek genişletildiğini ileri sürdü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN